Κριτικές Optimove

 • Νικόλαος
  Η σοβαρή πορεία της μολυσματικής αρθρίτιδας μου έκανε αδύνατη την άσκηση. Ο γιατρός σίγουρα δεν πρότεινε να διαταράξει το γόνατο με κανέναν τρόπο. Μετά τη χρήση του Optimove μπόρεσα να επιστρέψω στην προπόνηση και η έκπληξη του θεράποντος ιατρού δεν ήξερε όρια. Συνιστάται!
  Optimove
 • Carola
  Όταν ήμουν νέος διαγνώστηκα με οστεοχόνδρωσηΈχω υποστεί ταραχές σε τακτική βάση μέχρι να δοκιμάσω το Optimove. Δεν ξέρω πώς διαφέρει από άλλα προϊόντα, αλλά το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό! Μόνο ένα μάθημα με έκανε πιο υγιή και πιο κινητή από ό, τι όταν ήμουν φοιτητής. Είχα ήδη ξεχάσει τον πόνο και τη φλεγμονή.
  Optimove
 • Xeyale
  Απλά εκπληκτικά καψάκια Optimove κάνουν τις αρθρώσεις μου να φαίνονται νεότερες μετά από κάθε κύκλο. Παίρνω αυτό το φάρμακο μία φορά κάθε έξι μήνες και δεν ξέρω προβλήματα. Τώρα μπορώ να αντέξω πολύ περισσότερα. Ακόμα και οδηγήστε ένα ποδήλατο στα 67. Είχα ήδη ξεχάσει τον πόνο και την ακαμψία. Δοκιμάστε το Optimove, γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!
  Optimove
 • Αναστασία
  Όταν κάθομαι, όλα τα οστά μου τσακίζουν και οι αρθρώσεις μου χάνουν την κινητικότηταΈχω αισθανθεί από καιρό την ανάγκη να βοηθήσω την υγεία μου. Είναι τυχερό που ανακάλυψα εγκαίρως το Optimove. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, αν και έχει περάσει μόλις ένας μήνας. Δεν αισθάνομαι πλέον άβολα οδήγηση. Θα παραγγείλω για τους γονείς.
  Optimove
 • Michalis
  Πριν από αυτό, κάθε αφύπνιση ήταν μια δοκιμασία για μένα. Η άρθρωση και ο πόνος με εμπόδισαν να κινηθώ. Μου πήρε περίπου 20 λεπτά για να ζεσταθώ και να σηκωθώ από το κρεβάτι. Αν έμαθα νωρίτερα για το optimove, η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο εύκολη. Αποδείχθηκε ότι το πρόβλημά μου μπορεί να επιλυθεί σε μόλις τρεις εβδομάδες.
  Optimove
Εκτίμηση Optimove
4.4
12